PEONFLY Femei Pulover Maneca Lunga Pulover de Toamnă Guler Culoare Solidă Bumbac Casual Haine de sex Feminin Topuri de Moda Negru S-3XL

Produs nou

1 Produse

In stoc

63.05lei

-24%

82.99lei

Distribuiti

Informatii

DESPRE DIMENSIUNEA :

Vă rugăm să comparați următoarele dimensiuni de detaliu cu a ta înainte de a cumpăra.Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

DIFERENȚA DE CULOARE :

După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,

culoarea de elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

NOTĂ:vă Rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Bustul

(cm) Talie(cm) Lungime

(cm) Lungime Maneca (cm) 80 68 59 54 M 85 73 61 56 L 90 78 63 58 XL 95 83 63 60 XXL 100 88 65 60 3XL 105 93 65 60

SATISFACTIA CLIENTULUI

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Transport

1.Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.Cantitate mare de ordine Dacă aveți orice întrebări cu privire la taxele de transport, vă rugăm să ne contactați.

2.Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Comenzi speciale de utilizare Express comerciale Express.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 2 până la 7 zile lucrătoare.

Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.

Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.primaria-urzicuta.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transfer bancar).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.primaria-urzicuta.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Multumesc!

Etichete: Top Negru, cutitul pulover, timp shert pulover, alb cu mâneci lungi culturilor sus, guler negru pentru femei, haine de primăvară femeii, negru culturilor sus, tricou casual femei, pulover, pulover ni.

Fisa tehnica

culoare GALBEN/NEGRU/GRI/ALB
Tip De Închidere NICI unul
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Technics Computerul Tricotate
Grosime STANDARD
Tip De Element Pulovere
Decor NICI unul
Gen FEMEI
Maneca Stil Regulat
Model Tip Solid
Dimensiune Dimensiunea Asia
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand Peonfly
Numărul De Model F744F8
Compoziția Materialului Bumbac Poliester Spandex
size1 S/M/L/XL/XXL/XXXL
Stil Casual
Material Bumbac
Anul sezon Toamna anului 2018
Guler Guler

Recenzii

Scrie o recenzie

PEONFLY Femei Pulover Maneca Lunga Pulover de Toamnă Guler Culoare Solidă Bumbac Casual Haine de sex Feminin Topuri de Moda Negru S-3XL

PEONFLY Femei Pulover Maneca Lunga Pulover de Toamnă Guler Culoare Solidă Bumbac Casual Haine de sex Feminin Topuri de Moda Negru S-3XL

Produse similare: