AZSG Diverse Pisici Drăguț Câini Silicon Clar Timbre Pentru Scrapbooking DIY Clip Art /Carte de a Face Decor Timbre Meserii

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.35lei

-40%

18.92lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs

Dimensiune: 3.93*5.91 inch Stamp Set(10x15cm)

Material: Silicon

Ambalare: 1buc/lot

Caracteristică: câine

Design Fantastic pentru invitatii/ carduri/ plicuri

Dacă veți găsi produse lipsă sau sparte la primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi întotdeauna mulțumiți de rezultat!

Despre Transport

1. Livrare la nivel mondial

2. Am promisiunea de a trimite-l la tine în termen de 48 de ore.

3. Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs., adresa și numărul de telefon sunt corecte.(Nume trebuie să fie completate cu numele complet)Dacă doriți să schimbați adresa dvs. , vă rugăm să ne contactați din timp.

4. Vă rugăm să rețineți că perioada de protecție.Dacă perioada de protecție este pe cale să expire , dar bunurile nu au fost încă livrate.Vă rugăm să nu vă faceți griji.Ne puteti contacta pentru a extinde perioada de protecție pentru tine.

5. Dacă bunurile sunt pierdute sau deteriorate în tranzit , vă rugăm să nu deschideți un litigiu în primul rând.Ne puteti contacta.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Putem emite din nou la tine sau de restituire în întregime .Ne va fi responsabil pentru comanda dumneavoastră!

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă rugăm să ne dea de cinci stele lauda.

(Element ca descrierea / de comunicare / de transport maritim viteza)

Sincer vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre.Mai întâi de toate, îmi pare rău să vă aduc o atmosferă neplăcută experiență de cumpărături.Ne puteti contacta direct .Trebuie să-ți dau un răspuns satisfăcător.

Etichete: clar timbre porumbei, drăguț fierbător timbru, drăguț banda de timbru, drăguț din lemn de timbru, goliți caseta de timbre, transparente cat de timbru, timbru clar câine petrecere, clar timbre piratii, nimic cat de timbru, pisica drăguț pătuțuri.

Fisa tehnica

Pachet 1BUC
Caracteristici câine
Utilizarea DIY Scrapbooking
Setați Tipul No
Nume De Brand AZSG
Tip de en-Gros No
Material Silicon
Numărul De Model YC-184
Tip Standard De Timbru
Dimensiune 10*15cm/3.93*5.12 inch

Recenzii

Scrie o recenzie

AZSG Diverse Pisici Drăguț Câini Silicon Clar Timbre Pentru Scrapbooking DIY Clip Art /Carte de a Face Decor Timbre Meserii

AZSG Diverse Pisici Drăguț Câini Silicon Clar Timbre Pentru Scrapbooking DIY Clip Art /Carte de a Face Decor Timbre Meserii

Produse similare: