Amuzant esti. Turtley Minunat Cana de Cafea Ceasca de Ceai Noutate broasca Testoasa Drăguț Cani Cani Creative Fata de Sora Cadouri Ceramice 11oz

Produs nou

1 Produse

In stoc

65.05lei

Distribuiti

Informatii

Amuzant esti. Turtley Minunat Cana de Cafea Ceasca de Ceai Noutate broasca Testoasa Drăguț Cani Cani Creative Fata de Sora Cadouri Ceramice 11oz vă Rugăm să rețineți:

- Opera de arta este ascuns în cana.Atunci când se toarnă apă caldă de 60 ° c sau de mai sus în cana, ascunse în imagine va apărea.Cea mai fierbinte apa este, cu atât mai repede imaginea prezinta.Când apa devine rece, imaginea va ascunde din nou.

- Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că opera de artă nu poate fi 100% ascuns în cana.Negru cana poate ascunde 80-90%.Dacă te uiți la o cana cu atenție, puteți vedea profilul. - Produs de culoare pot varia ușor din cauza fotografice surse de iluminat sau de setările monitorului

Element Descriere

Moda rafinat, de capacitate standard(11 Oz), usor de prindere cu mâner, potrivit pentru băuturi calde și reci.Poate fi folosit pentru acasă și la birou.Model:ești. Turtley Minunat cu broasca testoasa drăguț și forme de inima (ambele părți sunt la fel) Material:100% pur din ceramică albă, cu o garanție de bani înapoi.Capacitate:11ounce de Îngrijire:Rezistent pentru restaurant utilizare, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde în condiții de siguranță.Ocazie:cadou Minunat pentru cafea dependenți și prieteni care vor aprecia de ani de zile.Ambalaj:cana este ambalat perfect cu bule cutie si punga cu bule.Garanție:Suntem resonsible pentru deteriorarea și-a pierdut timpul de transport maritim, Dacă, din păcate , nu s-a întâmplat.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi comentarii.ne-ar dori să retrimiteți unul nou sau să-ți dau banii înapoi ....Garantat.Cumpara cu incredere!!!Design-ul este imprimat pe hârtie de transfer de căldură, apoi aplică perfect la cana de mână.Cana este apoi introdus într-o presă căldură și coace la 400 de grade pentru cantitatea perfectă de timp.Opera de arta este la același nivel cu cana, nu a crescut, deci nu se va mai dezlipi sau cip off.Mai ales ca un cadou pentru prietenii dragi si familia.

Plata acceptam MasterCard, VISA, WebMoney, TT,West Union, Qiwi wallet și Boleto.

Livrare produsele vor fi trimise comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce plata dvs. este finalizată.Pentru elementele destinate pentru NOI, vom folosi adresa de E-pachete care de obicei durează aproximativ 7-20 de zile.Pentru elementele destinate pentru restul lumii, vom folosi China Post Airmail care de obicei durează 20-60 zile la nivel mondial.

Este posibil să plătească mai mult pentru o mai rapid serviciu de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

De urmărire Toate elementele vor fi livrate cu numere de urmărire.Numărul de urmărire(s) pentru elementul(s) va fi actualizat atunci când sunt disponibile.

100% Cumpărător Satisfacție Dacă aveți orice defecte caz care nu satisface satisfacția dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Neutru/comentarii Negative.Vom răspunde la prima noastră și să dea o soluție satisfăcătoare.

Etichete: dragon chinezesc cana, cana cu un cal, cupa sora, alien cupa, bezea, cana mama cana, albine cupa, cana disney, cactus cupa, dinozaur cana.

Fisa tehnica

Dimensiune 11ounce or 300-400ml
Forma Maner
Caietul de sarcini 1
Numărul De Model NICI unul
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Ceramic Portelan
Stil Personalitate
Accesorii Cu Nici Unul
Detalii Schimbare De Culoare
model Două părți
Certificare CE / UE
Material Ceramica
Nume De Brand NoEnName_Null
Drinkware Tip Cani
Tip Cani De Cafea

Recenzii

Scrie o recenzie

Amuzant esti. Turtley Minunat Cana de Cafea Ceasca de Ceai Noutate broasca Testoasa Drăguț Cani Cani Creative Fata de Sora Cadouri Ceramice 11oz

Amuzant esti. Turtley Minunat Cana de Cafea Ceasca de Ceai Noutate broasca Testoasa Drăguț Cani Cani Creative Fata de Sora Cadouri Ceramice 11oz

Produse similare: