Masina Cotiera Acoperi Rhinestone Bling Auto Consola Centrala Pernă De Protecție Pad Interior Auto Accesorii Auto Universal Cotiera Pad

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.36lei

-23%

43.89lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Material: de înaltă calitate de pluș scurt și sclipici pietre.

2. Caietul de sarcini: Dimensiune: 33cm* 22cm.Partea de jos are un non-alunecare din silicon design, care este ușor de instalat.

3. Acest cotiera capacul este fabricat de înaltă calitate 3mm pietre mari.Se poate aduce un efect decorativ unic pentru masina ta.Aceste pietre stralucesc ca diamantele.

4. Cerere: Potrivit pentru cotiera tampoane de cele mai multe mașini, și, de asemenea, cel mai bun cadou perfect pentru prieteni și rude.Ea straluceste sub lumina, arată high-end și strălucitoare interioare auto.Forma de cotiera este frumos și generos, suprafața este lucioasă, arată farmecul unic, adecvat în special pentru fete.

Caietul de sarcini:

Material: de înaltă calitate din piele PU + argintiu diamant

Culoare: argint, multicolor

Dimensiune: 33* 22cm/ 12.6 x 8,7 cm

Greutate: 85 grame

Domenii de utilizare: general se potrivesc

Instalare: Două bretele elastice sunt usor de instalat, nu sunt necesare instrumente suplimentare.

Lista De Ambalare:

1 x Bling Auto Cotiera Acoperi

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: Interior masina, masina de acoperire în aer liber, cotiera hyundai i20, cotiera auto, gheata, cheie z1000, accesorii bling masina, masina buna, cotiera auto acoperi, personalizare auto accesorii.

Fisa tehnica

Material de înaltă calitate din piele PU + argintiu diamant
Dimensiune about 33* 22cm
Greutate about 85 grams
Mfg Număr De Serie Masina Cotiera Acoperi
Element De Lungime 20cm
Aplicabilitatea general se potrivesc
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Articol Greutate 100g
culoare argint, multicolor
Lățime Produs 10cm
Picătură de transport maritim Suport
Tip De Material Piele
Caracteristici Speciale Apă-dovada
Înălțime Element 3cm
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Set Bucată 1

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Cotiera Acoperi Rhinestone Bling Auto Consola Centrala Pernă De Protecție Pad Interior Auto Accesorii Auto Universal Cotiera Pad

Masina Cotiera Acoperi Rhinestone Bling Auto Consola Centrala Pernă De Protecție Pad Interior Auto Accesorii Auto Universal Cotiera Pad

Produse similare: