YPP MEȘTEȘUG Minunat Gogoși de Timbru Și de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Scrapbooking/album foto Decorative Relief DIY Cărți de Hârtie

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.64lei

-6%

30.47lei

Distribuiti

Informatii

Dacă veți găsi produse rupte sau lipsă la primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi întotdeauna mulțumiți de rezultat!

Dimensiune timbru: 11*16cm

Ambalare: 1 buc stampila+1set moare de tăiere

Design Fantastic pentru invitatii/ carduri/ plicuri.

Aceste oțel moare va taia carton, pal subțire, 1/4 inch plută, pâslă, acetat, lipicios spate panza, stofa, denim, șmirghel, 2mm spumă ambarcațiuni, din furnir de lemn, hârtie, foto magnet foi și mult mai mult!Acestea funcționează cu aproape orice muri-masina de debitat, care va găzdui napolitana-

moare subțiri și sunt sigur de a deveni un ingredient esențial în paper crafting proces.

Ambalare:

Plata:

1).Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți orice cereri.

2).Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda.

3).Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în www.primaria-urzicuta.ro ordine.

Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul. 4).Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.Transport gratuit prețul nu include taxele de Import.

Transport:

1).Comanda dvs. va fi procesată în termen de 7 zile de la plata.

2).China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp);

EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare.

3).Am?re nu este responsabil pentru orice întârziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

4).Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător?responsabilitatea.

5).Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!

Feedback-ul :

1).Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2).Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe www.primaria-urzicuta.ro.

Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care comanda nu merge bine, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezultate.

3).Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!

Etichete: scaun pentru duș lucite, camasi de imprimare tiktok, duș culoare bronz, duș canal de aur, simplu buton mic, geanta de piele geanta, led biciclete lumina 4000, soclu flexibil cheie, slutty tinuta de seara.

Fisa tehnica

Locul de origine Ningbo
Nume De Brand YPP ambarcațiuni
Tip Standard De Timbru
Material Silicon
Dimensiune Timbru 11*16cm
Numărul De Model 18010901
Ambalare 1 buc stampila+1set moare de tăiere
Utilizarea Decor

Recenzii

Scrie o recenzie

YPP MEȘTEȘUG Minunat Gogoși de Timbru Și de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Scrapbooking/album foto Decorative Relief DIY Cărți de Hârtie

YPP MEȘTEȘUG Minunat Gogoși de Timbru Și de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Scrapbooking/album foto Decorative Relief DIY Cărți de Hârtie

Produse similare: