Aer duza de pulverizare,Apa Reglabil Duza Pulverizator,SS Apă Aer Duză de Amestecare

Produs nou

1 Produse

In stoc

162.72lei

Distribuiti

Informatii

De înaltă calitate lichid vâscos de aer reglabil duza de pulverizare:

Caracteristici De Design:

1. Interior design structural face lichid și aer se amestecă , și apoi spray-uri fine.În mod normal, am putea crește presiunea aerului sau a reduce presiunea lichidului, astfel încât am putea face duze de pulverizare mai fină a picăturilor (despre 30micron).

2. Păstrarea presiune de lichid și presiunea aerului neschimbate, ca de aer Reglabil duza de pulverizare-ar putea adapta debit de lichid, și apoi, de asemenea, ar putea pulveriza în funcție de cerințe.

3. Fiecare pulverizare dispozitiv este format din aer capac și lichide pac.Model de pulverizare a ventilatorului plat, rotund, și cu unghi larg rotund bla y.Duze are, de asemenea, pe scară largă a debitului.Admisie fir are diferite dimensiuni, care ar putea fi potrivit pentru multe sisteme de conducte.

4. Aer duza de pulverizare structura a presiunii tip, tip sifon și gravitatea tip.

Notă: atunci când utilizați aer duza de pulverizare, presiunea aerului este necesar, dar cu lichid sub presiune nu este cerut.Ai putea folosi o presiune condiționată de tipul cu presiune de lichid, în timp ce ar putea folosi de aspirare pulverizare tip sau de gravitație pulverizare tip.

5. Aer atomizare dispozitiv are două tip mixt: interior tip mixt și externe de tip mixt .Interior de tip mixt ar putea spray foarte fin, și este potrivit pentru utilizarea în mai multe condiții.În timp ce, este bine să alegeți să utilizați externe de tip mixt pentru a pulveriza lichide vâscozitate.

Aplicație:

1. Umezirea și derusting

2. Aer umezirea

3. Tratament chimic

4. Spray chimice

5. Spray lichid

6. Umidifica frunze de tutun

7. Tablete de acoperire

8. Gaz rece

9. Sterilizare

10. Rece compenert

11. Spray lumânare pe fructe

12. Tigla Ceramica - Geam

13. Spray lubrifiant

Etichete: lampa linie mini led, biciclete pentru copii părinții, becuri e27 de 200 watt, ochelari de clar fata, lable îmbrăcăminte bărbați, lexus gs300h pret, piele auto cusion, kit culori tempera, ghazala javed cântec.

Fisa tehnica

Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Pulverizator Tip pompa
Origine NC(de Origine)
Tip Pulverizatoare
Numărul De Model Sifon ventilator aspirare
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

Aer duza de pulverizare,Apa Reglabil Duza Pulverizator,SS Apă Aer Duză de Amestecare

Aer duza de pulverizare,Apa Reglabil Duza Pulverizator,SS Apă Aer Duză de Amestecare

Produse similare: