Robot Modern Avion Sculptura Manual Astronaut Model În Miniatură Ambarcațiunile De Rășină Figurine Decor Acasă Copii Jucărie Cadou De Nunta

Produs nou

1 Produse

In stoc

83.15lei

-34%

127.89lei

Distribuiti

Informatii

Parametrii de produse:

Nume: Robot Modern Avion de Sculptură Stil: Europene Material: Rasina Forma: Astronaut Dimensiune: Despre 8.5*4.5*12.5 cm / 10*6.5*12.5 cm / 13*9.5*19.5 cm / 12.5*6.5*22.5 cm de Ambalare: Cutie de Carton + Spuma + Bubble Sac Pachetul include: 1 buc x Robot Modern Avion de Sculptură

Caracteristică:

1.100% de brand nou și de înaltă calitate 2.Este foarte creative de promovare cadouri și decorațiuni interioare 3.calitatea este foarte buna. 5.Nu numai că puteți pune o monedă în, dar, de asemenea, poate fi decorat

Notificare:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual

De transport maritim 1.Toate elementele vor fi trimise prin poșta aeriană în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat .

2.Nu putem trimite marfa pe week-end și Chineză sărbători.

3.Dacă nu obține elementele în interval rezonabil de timp, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve problemele.

4.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Vom ajusta modul de transport în funcție de valoarea de achiziție , dar în timp de transport limitări.Feedback-ul 1.depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ,de 5 stele este cel mai bun,vă mulțumesc.

3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Q&A 1. Mai departe despre plata întrebări, vă rugăm să consultați acestlink-ul http://help.www.primaria-urzicuta.ro/payment_method.html , poate te ajuta.

2 .Picătură de transport maritim și en-gros de comenzi sunt acceptate.

En-gros de comenzi: va rugam sa ne contactati pentru a obține prețul de en-gros.

Drop comenzi de livrare: vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc..

3. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place?

Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului.Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine.

4. Există orice taxe vamale?

Este taxa de bază cetățenilor de a plăti impozite în conformitate cu legislația locală.Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale.Multumesc!!!

Etichete: argint astronaut figurina, dansatoare statuie, judo uniformă, avion decor de aviație, model de robot, capac de pilot de avion, poster 3d sculptura, modelul nave spațiale, astronaut ceramice, astronaut decor.

Fisa tehnica

Este Dispozitiv Inteligent No
Pachet Cutie + Spuma + Punga Cu Bule
Numele Robot Modern Avion De Sculptură
Material Rășină
Dimensiune About 8.5*4.5*12.5 / 10*6.5*12.5 / 13*9.5*19.5 / 12.5*6.5*22.5 cm
Numărul De Model SJ042002
Camera De Zi Acasa Accesorii Decor Modern
Stil Modern
Ornament Birhtday Cadou
Tema Dragoste
decor de nunta Cadou De Nunta
en-gros de promovare Desktop Decor
decor nunta accesorii Model În Miniatură
Artware Desktop Decor
Figurine manual
ambarcațiuni Geometrice Cosmonaut
Forma astronaut

Recenzii

Scrie o recenzie

Robot Modern Avion Sculptura Manual Astronaut Model În Miniatură Ambarcațiunile De Rășină Figurine Decor Acasă Copii Jucărie Cadou De Nunta

Robot Modern Avion Sculptura Manual Astronaut Model În Miniatură Ambarcațiunile De Rășină Figurine Decor Acasă Copii Jucărie Cadou De Nunta

Produse similare: