Roborock S5 Max Aspirator Robot cu Laser de Navigare WIFI APP Pentru Acasă Actualizare S50 Inteligent Planificată Spălarea cu Mopul

Produs nou

1 Produse

In stoc

2 905.58lei

Distribuiti

Informatii

VĂ MULȚUMIM PENTRU FEEDBACK-ul DVS. POZITIV ȘI POZE FRUMOASE *_* Face Curat Atât de Ușor

Comparativ cu modelele anterioare, Roborock S5 Max a fost actualizat la mop si matura caracteristici.Acesta este echipat cu un rezervor de apă de mare, care poate acoperi o zonă mai mare pentru a îmbunătăți eficiența de curățare.Super aspirație și de adaptare algoritmi de planificare a traseului, pentru a realiza un mai bun efect de curățare automată.Eliberează-te de murdar sarcina de curățare.

De Înaltă Eficiență

Capacitatea de rezervor de apă de până la 290ml, peste 200 de metri pătrați suprafață este acoperită integral.

De înaltă precizie LDS laser variind de scanări camera la 300RPM.

Algoritmii de adaptare a calcula cel mai eficient de curățare traseu în jurul valorii de camere și obstacole.

Folosind un sertar unic de design, mop panoul poate fi instalat și eliminat rapid și ușor, fără flipping robotul de peste sau de a scoate rezervorul de apă.

Eliberare rapidă principal perii, mop muntele, rezervor de apă, și lada de gunoi pentru întreținere ușoară Lavabil filtru de aer si mop tampon se extinde durata de viață de utilizare a acestor elemente.

Setările Inteligente

Set de măturat și spălat off-zone limitate prin intermediul APP.

Când este andocat, apa este oprit, permițând S5 Max să fie lăsat gata pentru următoarea mop.

Programul de curățenie pentru camere specifice, la momente diferite, în zile diferite.

Se cațără cu ușurință peste 0.8 in (2cm) pragurile înalte și covoare.Comută automat la modul turbo, atunci când de curățare covor.

Robotul va debita automat înapoi, atunci când puterea este mai mică de 20%, și de a evalua necesare timp de încărcare în funcție de zona de unswept zona.Atunci când puterea este suficientă, robotul va continua pentru a curăța unswept zona.

290ml electric inteligent de control rezervor de apă.

Super Curățenie

În concordanță mop presiune de proiectare pentru a asigura colector efect.

Selectiv camera colectoare permite utilizatorilor pentru a selecta anumite camere pentru mopul, set adecvat de curgere a apei și vid de putere pentru fiecare cameră.

Maximă de aspirație de până la 2000Pa hidrostatică conductă de aer de îmbunătățire, pentru a reduce rezistenta la vant, pentru a îmbunătăți praf de capacitatea de absorbție.

Caietul de sarcini

Timp de lucru: 120 minute

Zona de acoperire: Peste 200m2

Sfaturi : S5 Max sprijină Roborock App, Mijia App și Google Acasa.

General Marca roborock Modelul S5 MAX Accesorii Alte Tipuri de Accesorii,fier de Perie,Perie Laterală,Colector Pad,lada de Gunoi,Rezervor de Apă,Măturător de Material Altele,Funcția ABS Umed,Aspirator,Matura,Matura de Aspirare,Aspiratorul,Mopul Caracteristică Usoare,Control de la Distanță,Umed,Acoperit,Program,Auto de Încărcare,Mop Programul Da Funcția de Auto Reîncărcare Da Perete Virtual Da Tipurile de Podea Covor,Podea din Lemn,Podea din Marmură,Gresie,Covoare,Placi Ceramice Cutie de Praf Capacitate de 460ml Capacitate Rezervor de Apă 290ml de Aspirație (pa) 2000Pa de Zgomot (dB) 60dB Putere (W) 58W Tensiune(V) 14.4 V Culoare Alb Informații Baterie Dimensiuni și Greutate greutate Produs 3.5000 kg greutate Pachet 6.1000 kg dimensiune Produs (L x W x H) 35.30 x 35.00 x 9,65 cm / 13.9 x 13.78 x 3.8 cm dimensiune Pachet (L x W x H) 48.90 x 40.30 x 15.20 cm / 19.25 x 15.87 x 5.98 cm Conținutul Pachetului Conținutul Pachetului 1 x Robot de Măturat strada, 1 x Dock de Încărcare, 1 x Adaptor de Alimentare, 1 x Mop Raft, 1 x Mop, 1 x Pad rezistent la apa, 1 x (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă) Manual

Etichete: robot aspirator vacuum, s50 max, robot de jucărie, piese roborock s5, robot de curățare curat, 330uf, xioami roborock s6, roborock s6 max, xiaomi mi robot de vid pânză mop, roborock s5.

Fisa tehnica

Calendarul De Rezervare No
LCD No
Control De La Distanță Da
Material Alții,ABS
Nume De Brand roborock
Putere (W) 58W
Origine NC(de Origine)
Curățarea Traseului Planificate Tip
Numărul De Model Roborock S5 Max Aspirator Robot
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf
Special Duza De Aspiratie Eficient Perie
Perie Turbo Da
Tip Filtru HEPA
Lungime cablu (m) Wireless
Capacitate Caseta Praf (L) 0,5 L
De Viață A Bateriei 40 de minute
Funcția Umed
Certificare ce
Tensiune (V) 220-240V
Instalare robot

Recenzii

Scrie o recenzie

Roborock S5 Max Aspirator Robot cu Laser de Navigare WIFI APP Pentru Acasă Actualizare S50 Inteligent Planificată Spălarea cu Mopul

Roborock S5 Max Aspirator Robot cu Laser de Navigare WIFI APP Pentru Acasă Actualizare S50 Inteligent Planificată Spălarea cu Mopul

Produse similare: