29er MTB XC de biciclete de carbon jante hookless 30mm lățime 30 mm adâncime tubeless decisiv UD 3K 12K diagonal 29" crosscountry ciclism Roata

Produs nou

1 Produse

In stoc

896.52lei

-24%

1 179.65lei

Distribuiti

Informatii

29er 30mm x 30mm Hookless MTB XC UD 3K Diagonal 12K 3K Jante de Carbon

Specificațiile Produsului

Tip Hookless Dimensiune 29er XC Exterior Lățime 30 mm Adâncime de 30 mm Vorbit Găuri 24H 28H 32H Biberon Poziția Externă a Țese 3K Diagonal UD 3K 12K Finisaj mat Tubeless Aplicabile Aplicabile MTB XC Greutate 380±15g/buc Material Toray T700 de carbon Max Limita de Greutate 120 kg Ciclism Presiunii în Pneuri 60psi MAX ERD 583mm Standardul EN de Garanție de 12 Luni Locul de Origine Xiamen, China

Opțional Spec

Țese Termina de Vorbit Găuri Biberon Poziția Decal UD / 3K / 12K / 3K Diagonal mat sau lucios 24, 28, 32, 36 Interne sau Externe personalizabil

Poze reale Luate de Salina

Caietul De Sarcini Diferite

Interne Sfarcurile VS Externe Sfarcurile

mat vs lucios

12K vs 3K vs UD

Colț de Fabrica Noastră

Ambalare și de Transport maritim

Vom pack roțile cu atenție pentru a se asigura că acestea sunt în condiții perfecte atunci când le primiți.Unele poze de mai jos arată cum să ne pack jante în condiții de siguranță.

Oferim transport gratuit la aproape fiecare țară din lume.Exact timpul de livrare depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, excluzând timpul de procesare.

Cumpărătorii care aștepta DHL sau FEDEX a fi metoda de transport maritim trebuie să verificați dacă adresa de livrare este situat într-o zonă de la distanță.Dacă da, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.Taxele de transport maritim de zonă de la distanță va fi 35USD mai scumpe.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Coletul va fi expediat in jur de 6 zile lucrătoare după ce plata dvs. a merge prin.Pentru caietul de sarcini speciale, este posibil să dureze un pic mai mult.Număr de urmărire vor fi furnizate imediat ce coletul este expediat, împreună cu pachet de imagini.

Feedback-ul

Succesul nostru depinde de satisfacție a clienților noștri, prin urmare, o evaluare pozitivă este vitală pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele.

Vamale

NU există nici o garanție cu privire specifice datele de sosire pe TOATE poșta internațională.Noi NU suntem responsabili pentru orice întârzierile personalizate.Import Taxe, Impozite, taxe și taxe NU sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a verifica ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra sau bidding.By plasarea unei comenzi, trebuie realizat un acord cu politicile noastre.

Se întoarce

Poți returna produsul în TERMEN de 4 zile după ce pachetul este primit...Dar Elementul TREBUIE să fie returnate ca acesta a fost vândut cu tot ce a venit cu ea, cum ar fi etichete, ambalaje, etc...Dacă Elementul se întoarce folosit, deschis, deteriorat sau pierdut...Fără întoarcere va fi dat...se Întoarcă de articole personalizate, nu va fi permis...Cumpărătorul este de acord să Plătească toate costurile de transport, inclusiv de returnare.

Etichete: mtb roata de carbon, jante de carbon, 29 mtb rim, 11 50, 29er osiei montate, carbon 29er osiei montate, extralite carbon 29er, bicicleta de carbon cursa roți, cadru din carbon 29 21, speedsafe roata.

Fisa tehnica

Aplicabile Biciclete Biciclete De Munte
Finisare 3K diagonal UD 3k 12K mat
Lățime 30mm Hookless
A Vorbit Gaura 24H 28H 32H
Numărul De Model ST29ER3030XC
Roata Material de carbon
Nume De Brand Speedsafe
Sistem De Frânare Disc De Frână
Aplicabile MTB XC
Dimensiune 29"
Adâncime 30mm
A Vorbit Găuri 24H 28H 32H

Recenzii

Scrie o recenzie

29er MTB XC de biciclete de carbon jante hookless 30mm lățime 30 mm adâncime tubeless decisiv UD 3K 12K diagonal 29

29er MTB XC de biciclete de carbon jante hookless 30mm lățime 30 mm adâncime tubeless decisiv UD 3K 12K diagonal 29" crosscountry ciclism Roata

Produse similare: