USB 2.0 Extern, Combo DVD/CD Burner RW CD/DVD-ROM CD-RW Player Unitate Optica pentru Laptop PC, Componente de Calculator

Produs nou

1 Produse

In stoc

58.54lei

-10%

65.05lei

Distribuiti

Informatii

USB 2.0 Extern de CD-DVD Combo CD-RW Writer Writer Pentru Notebook PC

Culoare: Negru,Alb

Dimensiune: 13.7 cm x 13.3 cm x 1.7 cm

Tensiune de ieșire: 5V 500MA

Tip: CD-RW , DVD-ROM , CD-ROM

Interfata USB: USB2.0(Compatibil cu USB1.0)

Record de Viteza: CD-R 24X CD-RW 16X

Compatibil cu: WINDOWS98SE/ME/XP/ WIN7/WIN8/WIN10

Citește format CD: CD,CD-R,CD-RW,VCD,SVCD,DVD-ROM,DVD-R,

DVD+R,DVD-RW,DL

Discul a fost citit de viteză:

DVD-R 8X, DVD-RW 6X, DVD+R 8X, DVD-ROM 8X, DVD-R DL 6X

CD-R 24X CD-RW 16X, CD-ROM 24X

Caracteristici:

1. Ușor de Utilizat.

Plug and play.

Nici drive-ul extern este necesar.

Adoptat avansat cip, acest CD-RW writer vă permite să urmăriți DVD/CD filme cu nici o întârziere și arde muzica, filme de pe CD(doar CD).

2. USB2.0 De Mare Viteză.

Acesta este compatibil cu USB2.0 și compatibil cu USB1.0. Acest CD-RW combo drive suportate CD-RW , DVD-ROM , CD-ROM-ul.

3. Compatibilitate Universală.

Este potrivit pentru WINDOWS98SE/ME/XP/ WIN7/WIN8/WIN10. Suport atat pe laptop cat si desktop-ul cu port USB.

4. Inclusiv Două De Cablu.

Vin cu 2 cabluri, unul este cablu de date, iar celălalt este cablu de alimentare care poate furniza putere pentru a scăpa de probleme de lipsa de putere.Atunci când conectați-l la desktop, vă rugăm să conectați ambele cabluri sau conecta cu computerul.

5. Design Compact.

Este portabil pentru a călători cu laptopul datorită dimensiunilor sale mici.Acesta va fi special la îndemână pentru munca ta, dacă doriți pentru a oferi prezentări de afaceri.

6. Nici drive-ul extern este necesar.

Acest portabil USB2.0 unitate a sprijinit plug-and-play, care este alimentat de la portul USB al computerului.

7. Plug and play.

Nici drive-ul extern este necesar.

Acest portabil USB2.0 unitate a sprijinit plug-and-play, care este alimentat de la portul USB al computerului.

8. Călători cu ușurință.

Cu portabil și compact design, este convenabil pentru tine pentru a vizualiza filme pe DVD, asculta CD-uri de muzică, viziona fotografii sau imagini și copia muzică, video sau de date pe un CD(doar CD).

9. Utilizarea pe scară largă

Această slim USB2.0 CD-RW se potrivește cu orice laptop și birou calculatoare cu port USB.Cu un cablu de alimentare, nu există nici o vă faceți griji despre lipsa de putere atunci când conectați-l la desktop-uri.

10.Această slim USB2.0 CD-RW se potrivește cu orice laptop și birou calculatoare cu port USB.Cu un cablu de alimentare, nu există nici o vă faceți griji despre lipsa de putere atunci când conectați-l la desktop-uri.

11. Extern USB CD-RW este special conceput pentru laptop-uri si desktop-uri fără intern CD.Cu acest CD-RW writer, puteți asculta muzică și viziona filme de pe DVD.Scrieți/copiați imagini, muzică și filme de pe CD.

Pachetul Inclus:

1 x USB 2.0 Extern COMBO CD-RW

1 x Cablu de Date USB

1 x USB Cablu de Alimentare

1 x Manual de Utilizare

Notă:

1.Vă rugăm să cuplezi aparatul la direct port USB de pe computer.Dacă vă conectați la un hub USB sau un cablu prelungitor, poate, nu poate recunoaste Driver sau de a citi CD/DVD.

2.Pentru desktop-uri, vă rugăm să conectați dispozitivul la portul USB de pe placa de baza pentru utilizarea normală.

3.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 5 mm de eroare,vă mulțumesc.

4.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre culoarea ta preferată,sau va vom trimite prin întâmplare.

5.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: asamblat calculatoare desktop, 2011 imac, cd player, onn dvd recorder, dvd, unitate dvd usb, oamenii de calculator, joc laptop, palit plăci grafice, blu ray writer.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață USB2.0
Numărul De Model 1
Nume De Brand S SKYEE
Tip CD-RW
Certificare NICI unul
Pachet Da
Cerere Extern
Element Stare Noi

Recenzii

Scrie o recenzie

USB 2.0 Extern, Combo DVD/CD Burner RW CD/DVD-ROM CD-RW Player Unitate Optica pentru Laptop PC, Componente de Calculator

USB 2.0 Extern, Combo DVD/CD Burner RW CD/DVD-ROM CD-RW Player Unitate Optica pentru Laptop PC, Componente de Calculator

Produse similare: