Lixada Instrumente de Reparații de Biciclete Mini Pompa de 16-in-1 Multi Tool Șurubelniță, Instrument Cheie Instrument de Reparații Set cu Bicicleta Triunghiul Sac

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.04lei

-34%

44.67lei

Distribuiti

Informatii

Acest kit de reparare de biciclete include cele mai multe accesorii necesare în timpul plimbare dumneavoastră: 16-in-1 multi tool, mini-pompa, pârghii de anvelope, patch-uri, și metal rasp.Acesta este dotat cu o rezistentă la rupere bicicleta triunghiul sac de a organiza toate aceste elemente, potrivit pentru echitatie pe distanțe lungi.

Caracteristici:

Complet de instrument de reparare kit-ul include o bicicletă triunghiul sac, un 16-in-1 multi tool, un mini-pompa, 2 anvelope pârghii, 6 patch-uri (25 mm dia.) și un metal rasp.

Spațioase bicicleta triunghi geanta cu deschidere cu fermoar pentru un acces facil.

Interior sac de plasă pentru deținerea de instrumente; benzi elastice pentru fixarea pompei.

Adeziv de fixare curele pentru montarea ușoară și îndepărtarea.

16-in-1 multi tool: 2/2.5/3/4/5/6mm cheie hex, 8/10/15mm/14GE plat cheie, 8/9/10mm soclu cheie hex, plat/cruce șurubelniță, maneca tija de extensie.

Ușor de utilizat, perfect pentru bicicleta emergente de reparații de ajutor.

Caietul de sarcini:

Material: Oxford tesatura

Dimensiune: 23 * 18.5 * 6cm / 9.1 * 7.3 * 2.4 în

Greutate: 126g / 4.4 oz

Mini Pompa: 21cm / 8.3 în

Lista De Pachete:

1 * Bicicleta Triunghiul Sac

1 * Multi Tool

1 * Mini Pompa

1 * Metal Rasp

2 * Levier

6 * Patch-uri (25 mm dia.)

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: deko multi tool, mini cleste instrument, daiwa fals tambur, bicicleta toolbox, allen, bicicleta multitool, multitul, mtb instrument, bicicleta de reparare, bicicleta instrument.

Fisa tehnica

Nume De Brand LIXADA
Geanta Material Oxford Tesatura
Tip Truse De Scule
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Lixada Instrumente de Reparații de Biciclete Mini Pompa de 16-in-1 Multi Tool Șurubelniță, Instrument Cheie Instrument de Reparații Set cu Bicicleta Triunghiul Sac

Lixada Instrumente de Reparații de Biciclete Mini Pompa de 16-in-1 Multi Tool Șurubelniță, Instrument Cheie Instrument de Reparații Set cu Bicicleta Triunghiul Sac

Produse similare: