Noi de înaltă clasă fibra de Carbon negru viola arc Broasca Abanos profesionale arc

Produs nou

1 Produse

In stoc

122.44lei

Distribuiti

Informatii

Noi Profesională fibra de Carbon negru viola arc Broasca Abanos Caracteristici: Băț Rotund Abanos broasca cu decor frumos Arc de păr : Siberia de păr de Cal negru Greutate : 69 g±1 g Lungime: 75 cm echilibru Adecvat pentru răspuns rapid și reziliență Bună camber și tensiune buna

Transport:

De obicei,Vom folosi ePacket livrare din China(aproximativ 7-20 zile lucrătoare) nava la statele UNITE ale americii, Canada, Franța, Australia, Rusia.

Par avion prin intermediul Economiei China post office (despre 20-45 zile lucrătoare) nava în întreaga lume.

Despre noi:

Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu.Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine.Eu sunt mai nou la ebay.Așa că voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

Veți obține transport rapid și de răspuns rapid.Toate articolele vor fi verificate cu Atenție și test pentru tine.Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții.Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult.

Contactați-ne:

Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă ați primit comanda si sunt multumit.Vom face același lucru pentru tine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau service, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a corecta înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

Etichete: fj cruiser sacou, sticla marca de telefon, i8 bateriei tabletei, fj150 aripa arc, j5pro caz ecran, fizik bandă de revizuire, fete marina scoala, fjall toamna copii, fj40 portbagaj.

Fisa tehnica

Numărul De Model 4/4
Utilizarea Viola Utilizare
Nume De Brand QIXINGYUE

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi de înaltă clasă fibra de Carbon negru viola arc Broasca Abanos profesionale arc

Noi de înaltă clasă fibra de Carbon negru viola arc Broasca Abanos profesionale arc

Produse similare: