Complet din Oțel Inoxidabil 20mm 22mm Curea de Ceas de Argint Watchband Premium Ceasuri Brățară Incuietoare Pliere cu Siguranță horloge bandjes

Produs nou

1 Produse

In stoc

47.88lei

-30%

68.42lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: 20mm 22mm Curea de Ceas horloge bandjes Ceasuri Brățară

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Ușor de a ajusta lungimea pentru a se potrivi încheietura mâinii

Bratara Materiale: Oțel Inoxidabil

Tip catarama: Incuietoare Pliere cu Siguranță

Lug Latime: 20mm

Trupa Lungime: aprox.19cm (Cataramă inclus)

Trupa Culoare: Argintiu/Negru/Aur/Aur Roz

Pachetul Include:

1 x Ceasuri Trupa

4 x Primăvară Baruri

PLATA

1. Am accepet Visa, Mastercard, Escrow, și așa mai departe.

2. Cumpărător rus ATTENETION: vă Rugăm să ne lăsați numele tau complet pentru Rusia politica.

TRANSPORT

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-3 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de www.primaria-urzicuta.ro.

2. Transport prin transport maritim Regulat în 35-45 de zile lucrătoare (Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70 de zile).Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

4. Atunci când primesc comanda, in 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.

REVENI & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi!

FEEDBACK-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, ne vom asuma responsabilitatea de a rezolva orice problema.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Cele Mai Bune Urări.

Etichete: 12 20mm curea de ceas, 22mm watchband, 20mm curea nato, ceas barbati incuietoare, lige ceas incuietoare, uita-te la trupa 10mm 20mm, uita-te la banda 20mm u, incuietoare curea, 20mm 22mm, universele 20mm curea de ceas.

Fisa tehnica

Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Feature3 Ceasuri brățară
Feature6 Watchband
Feature9 Curea De Ceas
Feature5 premium curea de ceas
Facilitate4 curea de ceas premium
Feature2 20mm 22mm Curea de Ceas
Tip De Element Watchbands
Feature1 yisuya 22mm
Feature7 cinturino orologio
Feature10 Curele de ceas
Incuietoare Tip Incuietoare pliere cu Siguranță
Origine NC(de Origine)
Feature8 pasek face zegarka
starea Noi cu tag-uri
Numărul De Model GD043920
Trupa Lungime 19cm
Nume De Brand YISUYA

Recenzii

Scrie o recenzie

Complet din Oțel Inoxidabil 20mm 22mm Curea de Ceas de Argint Watchband Premium Ceasuri Brățară Incuietoare Pliere cu Siguranță horloge bandjes

Complet din Oțel Inoxidabil 20mm 22mm Curea de Ceas de Argint Watchband Premium Ceasuri Brățară Incuietoare Pliere cu Siguranță horloge bandjes

Produse similare: