8 Inch Cauciuc Lemn Prost Tambur De Formare Practică De Pad-Uri De Tobe Jazz Exercițiu Pentru Instrumente De Percuție Piese Și Accesorii Pentru

Produs nou

1 Produse

In stoc

30.59lei

-23%

40.23lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: Trei Straturi de design

Stratul superior folosi materiale de cauciuc moale, cu atingere bună, stratul de mijloc adoptă de înaltă densitate plop bord și stratul de jos este cu acustică de amortizare bumbac, foarte durabil si puternic.

Elasticitate puternic

Această practică pad-ul este foarte confortabil de utilizat, puternic elasticitatea evită orice șoc sau rănit la mâini sau la încheietura mâinii.

Mut Practică

Tambur pad este liniștit atunci când a lovit și obiceiul de a deranja pe alții care sunt în jurul vostru.Puteți bate oriunde, în orice moment.

Stabil și antiderapante

De înaltă densitate lemn bord oferă o bază stabilă pentru practică, excelent anti-alunecare de proiectare pe partea de jos pentru a preveni alunecarea, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Aplicații

Această mut drum pad este un mare și esențial tambur instrumente de practică pentru începători și profesioniști, contribuind la îmbunătățirea tobe.

Caietul de sarcini:

Tip: Tambur Practică Pad

Culoare: Gri

Cantitate: 1 buc

Material: Cauciuc/Lemn/Bumbac

Dimensiune: 8 inch

Net greutate: 700g/24.69 oz

Pachete:

1* Tambur Practică Pad

**Serviciul nostru**

Noi sprijinim Picătură de transport maritim și en-Gros.

Dacă aveți orice probleme după ce am primit pachetul,pls simțiți-vă liber să ne contactați în loc de deschiderea litigiului sau de a părăsi un feedback negativ.

**Atenție Pentru Limba Rusă Prieteni**

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

3. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

**De ce să cumpărați de la noi??**

Fabrica de vânzări, cea mai bună calitate și preț competitiv!

ei bine, a verifica fiecare Produs înainte de nava!

**Transport**

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida

Etichete: dra, material de instrumente muzicale, display moto e6 juca, dj pad, legăturile instrumente muzicale, drum pad mut de cauciuc, fdst chitara, set de tobe, control midi, premierul tambur accesorii.

Fisa tehnica

Caracteristică 2 Mut Cursă Tambur Pad de înaltă densitate
Caracteristică 1 Tambur Practică Mat de cauciuc
Numărul De Model Tambur Practică Pad

Recenzii

Scrie o recenzie

8 Inch Cauciuc Lemn Prost Tambur De Formare Practică De Pad-Uri De Tobe Jazz Exercițiu Pentru Instrumente De Percuție Piese Și Accesorii Pentru

8 Inch Cauciuc Lemn Prost Tambur De Formare Practică De Pad-Uri De Tobe Jazz Exercițiu Pentru Instrumente De Percuție Piese Și Accesorii Pentru

Produse similare: