5cm Naturale cristal opal craniu decor de colectare

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.29lei

-7%

52.48lei

Distribuiti

Informatii

Naturale cristal opal craniu decor de colectare Ite t m a Explica Numele de cristal Natural de masaj stick Material cristal Greutate g Lungime 5cm Lățime cm Inaltime cm NOTA 1.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare. 2.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini,multumesc pentru intelegere.

3.Știm cu toții că nu există nici un fel de frunze în cuvânt,pentru că ei sunt naturali, de asemenea, pietrele sunt naturale, deci nu va fi un pic diferit de fiecare bucată.Vom livra produsele la întâmplare,vă rugăm să rețineți că,dar promitem că vom oferi cea mai bună calitate.

1.Bine ati venit pentru a cumpara produsele noastre, după ce au primit bunurile satisfăcător vă rugăm să lăsați evaluare bună tous, dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom fi în funcție de starea produsului, o rambursare completă sau parțială

2.Toate produsele din magazinul nostru sunt împușcați în lumină naturală.Asigurați-vă că produsul este intuitiv și adevărat.

3. Dacă doriți pentru a personaliza produsul, vă rugăm să ne contactați și să ne ofere cu imagini de produs pentru a elabora cerințele și specificațiile dumneavoastră.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

4.Dacă doriți să angro de un număr mare de produse sau personaliza un număr mare de produse, vă rugăm să ne contactați și să negocieze prețul.Va vom oferi cu produse de calitate și ieftine pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: piatra de opal, opal prime, kudu craniu decor, opal dur, cu feng shui, Cristal, craniu de cuarț, pandantiv din jad, Opal, rășină craniu.

Fisa tehnica

Caracteristică Regională China
Origine NC(de Origine)
Tema Mascota
Material Cristal
Naturale cristal Naturale craniu de cristal
Stil cu feng shui
Nume De Brand dhmszb

Recenzii

Scrie o recenzie

5cm Naturale cristal opal craniu decor de colectare

5cm Naturale cristal opal craniu decor de colectare

Produse similare: