Fire De Lână Mănuși De Cald Alpaca Lână Moale, Fire De Tricotat De Mână Croșetat Manual Textile Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.72lei

-15%

19.69lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Culoare: alb 01 / 08 roșu închis / 10 ghimbir / 12 luminos roșu / negru 13 / 14 bleumarin / 15 de culoare verde închis / 19 culoare roșu închis / 25 violet / 29 camel / 32-roșcat albastru / 34 kaki / 35 gri alb / 39 filtru de cafea / 45 verde smarald

Material: lână de Alpaca

Numărul de straturi: 3 straturi

Diametru: aproximativ 3,0 Mm

Utilizare: de tricotat de Mână

Dimensiune: 7 * 7 * 22cm

Caracteristică:

De înaltă calitate moale de lână de alpaca fire.

Pilling și contracție rezistent.

Potrivit pentru tricotat fulare, șaluri, mănuși pentru familia ta, prieteni, iubiți.

Notă:

1. Din cauza la lumină și alte motive, pot exista diferențe de culoare.

2. Produsele sunt de măsurare manual, nu este ușor eroare de măsurare.

3. Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

De înaltă calitate de lână de alpaca

Multicolor de a alege

Moale si confortabil

Potrivit pentru multe persoane

Lista de ambalare:

1 Set x Fire

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau indisponibil adresă.

2. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale înainte de cumpărare.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal și de sosire clearance-ul, dacă este necesar.În situația normală, vom reduce valorile declarate pentru elemente.

3. Cele mai multe dintre articolele vor fi expediate prin China Aer Înregistrat Mail sau www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim.Acesta vă va duce 25-60 zile lucrătoare de tranzit în funcție de locația dumneavoastră.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 4 săptămâni, în timp ce unele pot dura până la 6 săptămâni.Acest lucru este normal, avem mare speranță că ai putea înțelege faptul că tranzit internațional este în afara controlului nostru.Dacă doriți să obțineți produsele rapid, vă sugerăm că veți putea alege Express shipping prin DHL.

4. Notă: Verificați dacă în pachet înainte de a o semna sau de a o accepta, a refuza coletul dacă se pare că deteriorarea în timpul tranzitului.Dacă aveți orice problemă cu privire la transportul maritim, vă rugăm să contactați-ne în mod liber la început.Multumesc.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul la noi fără nici o ezitare, ne va fi foarte apreciat pentru asta.

2. Dacă există unele probleme cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro Trademanager, mesaj sau e-mail.Vă vom răspunde în curând și de a oferi cele mai bune solutii, vă rugăm să ne credeți că nu vom lăsa să suporte pierderi.

Etichete: fire de lână alpaca, 10mm fire, groupe fire, de mână tricot eșarfe, lână roz, nurca fire, tricot fire de lână, mare de fire de tricotat de mână, alpaca fire, rattan fire.

Fisa tehnica

Material Alte
Stil Tricotat De Mână
Technics Ringspun
Caracteristică Mare Tenacitate
Utilizarea Tricotat De Mână
Tip Lână Fire Amestecate
Fire Tip Lână pieptănată
Tip De Produs Fire Amestecate

Recenzii

Scrie o recenzie

Fire De Lână Mănuși De Cald Alpaca Lână Moale, Fire De Tricotat De Mână Croșetat Manual Textile Acasă

Fire De Lână Mănuși De Cald Alpaca Lână Moale, Fire De Tricotat De Mână Croșetat Manual Textile Acasă

Produse similare: