BelineRosa 2020 Știri de Mari Dimensiuni Femei de Îmbrăcăminte Retro Imprimate Florale Imprimare de Înaltă Wiast 5XL 6XL Mari Dimensiuni Femei Rochie DBFS0085

Produs nou

1 Produse

In stoc

100.80lei

-33%

150.47lei

Distribuiti

Informatii

Anna A Spus :

- Vă rugăm să verificați noastre de informații despre dimensiunea în "marimi" sau "dimensiune info"

- Din cauza, uneori, clienții noștri ne va spune maneca este îngust , așa că, dacă nu sunt clare hainele vor fi potrivi , sugerez să verificați noastre dimensiune masa , compara cu sugera China Dimensiune și verificați dimensiunea corectă în local din țara dvs. , vă va șterge despre haine dacă va fi apt de mărimea ta

Dimensiune

Bustul

Lungime

Umăr

Maneca

Ce Dimensiune Se Potrivesc

cm

cm

cm

cm

China Dimensiune

O Mărime

143

117

Nelimitat niciunul

pentru dimensiuni diferite de la o țară la alta , vă rugăm să ia în considerare nu numai în dimensiuni, dar a datelor de măsurare .Bustul este foarte important pentru tine.Acesta este Manualul nostru de măsurare, astfel încât poate fi de 2~3 cm de eroare.sper că înțelegi.

Verifica hainele înainte de a trimite și ambalare proba

Despre produs:

Promitem 100% Imaginea Reala a produselor .

Datorită diferite monitoare de afișare diferite și Lumină mediu diferit , într-adevăr face o subtilă culoare hărți și real de eroare este normal.

Despre Transport:

Vom Verifica Toate Hainele înainte de a trimite .noi vă va ajuta să verificați materialul și croitor pierde firele .această prelucrare să ia, de obicei 12 ~ 24 de ore .dacă vânzarea mare de vin , poate nevoie de mai mult timp pentru noi .sper că înțelegi .

Nu putem promite suntem cea mai rapidă viteză de trimite .dar am putea promite cea mai bună calitate .

Vom trimite coletul prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro Standrad de Transport maritim în mod normal .piesa pentru prelucrare !

Va vom trimite hainele 1~3 bussiness zi, în mod normal, după plata confirma .dacă avem nevoie de stocul de haine , în termen de 5 bussiness zi si va vom trimite un cadou pentru tine .

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a permite comanda a sosit, cât mai curând posibil .dacă ghinion lucru s-a întâmplat , comanda nu a ajuns cu succes , vă rugăm să ne contactați .va garantam vom 100% vă ajuta să slove ea .

Reveni Și Feedback-Ul

1.Acceptam retur in ambalajul original, în termen de 7 zile de la sosire.

2.Ne va fi responsabil pentru întoarcerea poștale dacă e ceva în neregulă cu element sau listare.

3.Plase lasă-ne 5 stele perfecte dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.

4.Dacă ești nemulțumit, să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi un feedback negativ .va garantam vom 100% slove problema ta și a face să vă mulțumiți .

Etichete: rochie fara spate, rochie corect, femei îmbrăcăminte de sport de dimensiuni mari, rafală haină de blană, 5xl femei rochie, îmbrăcăminte de mari dimensiuni, haina de oaie, 6xl, spandex rochie de rezervor, geaca chopper.

Fisa tehnica

Decolteu O-Gât
Material Lenjerie de pat
Sezon Vara
Decor NICI unul
Talia imperiul
Varsta Varsta 18-35 Ani
Nume De Brand belinerosa
Model Tip Mozaic
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Gen FEMEI
Numărul De Model DBFS0085
Lungime maneca(cm) Scurt
Stil Casual
Maneca Stil Regulat
Silueta Vrac

Recenzii

Scrie o recenzie

BelineRosa 2020 Știri de Mari Dimensiuni Femei de Îmbrăcăminte Retro Imprimate Florale Imprimare de Înaltă Wiast 5XL 6XL Mari Dimensiuni Femei Rochie DBFS0085

BelineRosa 2020 Știri de Mari Dimensiuni Femei de Îmbrăcăminte Retro Imprimate Florale Imprimare de Înaltă Wiast 5XL 6XL Mari Dimensiuni Femei Rochie DBFS0085

Produse similare: