Creative 3D Pom de Crăciun Lumânare Mucegai Silicon DIY Crăciun Fericit Lumanare Decorativa Instrumente de Săpun Manual de Decizie Bougie Mucegai

Produs nou

1 Produse

In stoc

54.63lei

-42%

94.21lei

Distribuiti

Informatii

Parametri: Material: silicon (Culoare aleatorii) Dimensiuni: așa cum se arată rezistente la Căldură, temperatura: aproximativ -50°C-300°C Caracteristici: Acest reutilizabile mucegai caracteristici design nou, textura moale, schimbătoare de stil și este ușor pentru a elibera și curat.Utilizare: Poate fi utilizat pentru a face prăjituri, săpunuri, budinci, bomboane, lumanari, jeleuri, aromoterapie pietre și alte meserii lista de Ambalare: 1 *mucegai Silicon Observa: 1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Din diferite loturi, culoarea silicon mucegai va fi diferit.

1. Pentru rusia/ Ucraina/ Belarus cumpărători, vă Rugăm să vă scrieți Numele Complet , atunci putem trimite comanda.

2. Pentru en-Gros , noi va oferim discount sau exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS.

3. Pentru Picătură de Transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi. ( Nici un pret, Nici numele companiei )

4. Daca ai volum mare de comenzi, te-ar putea face picătură de transport maritim de aici.

MARCAJ magazin, atunci cumpara elementele pe care doriți să cumpere, va primi 2%-3% un alt discount.Cum pot urmări coletul meu ?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge ?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție:

2) vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Etichete: 3d lumânare mucegai rog, mulțime 3d mucegai lumânare, Silicon 3d lumânare, estel 3d lumânare, 3d flacără lumânare, câine 3d lumânare mucegai, 3d lumânare în sfeșnic, 3d florale lumânare, 3d lumânare bastoane, 3d de sex feminin lumânare mucegai.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Material Silicon
Numărul De Model 001
Forma copac
Dimensiune 14*7CM

Recenzii

Scrie o recenzie

Creative 3D Pom de Crăciun Lumânare Mucegai Silicon DIY Crăciun Fericit Lumanare Decorativa Instrumente de Săpun Manual de Decizie Bougie Mucegai

Creative 3D Pom de Crăciun Lumânare Mucegai Silicon DIY Crăciun Fericit Lumanare Decorativa Instrumente de Săpun Manual de Decizie Bougie Mucegai

Produse similare: