9H Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim-Complet Capacul de Protecție de Sticlă de Film Pentru Redmi Notă 4X 4 Pro 4 5A Film de Sticlă

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.12lei

-42%

24.37lei

Distribuiti

Informatii

2 buc/lot 9H Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim-Complet Capacul de Protecție de Sticlă de Film Pentru Redmi Notă 4X 4 Pro 4 5A Film de Sticlă

Prieten drag,Observa acest lucru înainte de a comanda :

1.Noi nu\'t fi imaginea unor produse.Deci modelul de Telefon este scris în opțiune,vă rugăm să alegeți modelul de telefon pe care doriți.

2.dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne de contract în primul rând,vom rezolva problema pentru tine,vă rugăm să don\ \ 't deschide disputa.multumesc.

(1)Caracteristică Produs

1.Tratament Special de suprafata proces 2.Prevenirea ecran de spargere 3.Personalizate de design de culoare

4.Protejați-vă telefonul mobil cu acest Premium elegant din Sticla Temperata fata de ecran protector.

5. Colorate frontal din otel geam care este percisely tăiate la dimensiune pentru Telefonul tău.Prima sticla va acoperi întregul ecran al telefonului, cu un cerc complet pentru butonul de start.

6.Duritatea suprafeței - 0.26 mm grosime și a făcut cu tratate chimic, geam transparent. 8-9H: chiar obiecte ascutite cum ar fi cutite si cheile vor zgâria sticla.

7.Anti-Shatter Film - în Cazul în care sticla se sparge, sticla se sparge în bucăți mici, care nu sunt ascuțite, făcându-l în condiții de siguranță pentru utilizatori.

8.Acoperire Oleophobic - sticlă călită are o acoperire Oleophobic ce previne amprentele și alte impurități care face, de asemenea, de film ușor de curățat.

9.Atingere delicata - Flim este acoperit pe spate cu un puternic adeziv silicon care face instalarea ușoară și acordă filmul ferm astfel încât acesta nu va afecta ecranul\'s de sensibilitate.

(2)Ambalare Conținut:

2* Culoare Sticla De Film

2* Ștergeți Uscat pentru prepararea de instalare

2* tampon cu Alcool pregătirea pentru instalare

Pachet Fotografii:

Etichete: r xiaomi 4x, csae xiomi redmi nota 9, redmi notă 5a prim putere, indian redmi note 4 glas, sistemul nicot, sticlă redmi nota 8 full lipici, capinha redmi notă 5a sticlă, mi note pro, xiaomi redmi note 4 globală sticlă de protecție, temperamentul sticlă xiaomi redmi note 5.

Fisa tehnica

Nume De Brand Nicotd
Model 2 Acoperire completă Tempered glass pentru xiaomi redmi 4x
Model 4 Complet Capacul de Protecție de Sticlă de Film Pentru Redmi 4X 4 Pro 4, Ecran Sticla Fil
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
culoare negru,alb,auriu
Compatibil Marca Xiaomi
Model 1 Pentru Xiaomi Redmi 4X
Modelul 5 9H Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim
Model 3 Acoperire completă Tempered glass pentru xiaomi redmi 4x
Tip Față De Film
Caracteristică 2.5 D , Duritate 9H
Model 6 Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim-Complete de Protecție Capac de Sticlă
Origine NC(de Origine)
Suport Cu amănuntul și cu ridicata
Caracteristici Sticlă călită

Recenzii

Scrie o recenzie

9H Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim-Complet Capacul de Protecție de Sticlă de Film Pentru Redmi Notă 4X 4 Pro 4 5A Film de Sticlă

9H Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 5 Plus Nota 5A Prim-Complet Capacul de Protecție de Sticlă de Film Pentru Redmi Notă 4X 4 Pro 4 5A Film de Sticlă

Produse similare: