SMT Echipamente TVM802B 1 an Garanție Linie PCB Linie de Producție Linie de Producție Pentru Lămpi cu Led-uri PNP Dispozitivul Pick and place Machine

Produs nou

1 Produse

In stoc

16 271.61lei

Distribuiti

Informatii

1.Principalul alimentator Configurație Standard:8mm-22buc,12,mm-3 buc,16mm-1buc. 2.Cel de-al doilea alimentator (TVM802A au nici al doilea alimentator) Echipament Standard:8mm-18pcs,12mm-3pcs,16mm-1buc(alimentatorul ar putea fi făcută pe cerința de client.) 3.Industrial-putere sistem vizual Cu visual profesionale algoritmi pentru a determina centrul de componente, se calculează poziția offset și înger de compensare, astfel încât să putem alege și de a plasa în mod eficient. 4.Mut pompa de vid Cu 2 built-in importate mut pompa de vid și o lovitură pompa de aer. 5.Manual de interfață om-mașină. 6.Cip loc zonă Pune chips-uri aici, trebuie doar să setați coordonatele corespunzătoare. 7.PCB loc zonă Loc PCB aici, în timp ce SMT prelucrare. 8.Exclusiv dezvoltarea Ethernet Device interface Industrialstrength interfață Ethernet conectați convenabil pentru a garanta funcționarea fiabilă mașină. 9. Industrial-putere sub sistemul vizual Este capabil să identifice Semnul punct și de a determina coordonatele componentă de manuale sau automatede control. 10.Plasarea inteligenta cap De bine conceput de plasament cap a dat seama că a fost dublă aspirație,testul de vid,lipsă partea verifica,apelare automată materiale.

TVM802B Introducere

TVM802B îmbunătăți pe bază de TVM802A, satisface nevoia de mai multe alimentatoare cu tambur.Cu mare de performanță și de înaltă dependabillty.Au o bună reputație în piață.

TVM802B Caracteristică

1. inteligent, vedere dublă. 2. 46pcs standard rolă alimentatoare. 3. upgrade HIWIN pătrat șine de diapozitive. 4. recent a doua generație rola de alimentare.

TVM802B Accesorii Standard

La TVM802 software-ul a fost dezvoltat de către noi înșine.Software-ul este disponibil în limba engleză.Și software-ul nostru va fi actualizat, de îndată ce există o actualizare, vânzătorul va trimite un nou software de la căsuța dvs. poștală.

La TVM802 masina are un an garantie, durata de viata de întreținere.Avem un profesionist de după-echipa de vanzari.Atâta timp cât există o problemă cu mașina în termen de un an după achiziție, vom repara gratuit.Dacă există o nevoie de a înlocui accesoriile, le vom trimite la mâinile tale pentru gratuit.(În general, vom folosi TNT/DHL. 3-5 zile lucrătoare de la mâini)

Principalul Parametru

Detalii

1. În buclă închisă a Motorului+buclă Închisă Driver

Etichete: de sex masculin smt, juki machin, smt machin, chmt36va vibrații feeder, alege și locul smt, duza smt, TVM802A, filament linie de producție, juki duza, SMT.

Fisa tehnica

Xy Axa Se Deplasează Gama 425*500mm
Aplicabile Componentă 0402-5050, Pos, Qfn
Alimentatoare 46
Mediu de lucru putere 150w
Origine NC(de Origine)
Alimentare AC220V SAU AC110V
Nume De Brand NoEnName_Null
Site-ul www.zjyingxing.com
Aplicabile PCB 20mm*20mm--330mm*270mm
De lucru video https
Numărul De Model TVM802B
Fabrica Da

Recenzii

Scrie o recenzie

SMT Echipamente TVM802B 1 an Garanție Linie PCB Linie de Producție Linie de Producție Pentru Lămpi cu Led-uri PNP Dispozitivul Pick and place Machine

SMT Echipamente TVM802B 1 an Garanție Linie PCB Linie de Producție Linie de Producție Pentru Lămpi cu Led-uri PNP Dispozitivul Pick and place Machine

Produse similare: