Multifunctional rezistent la Uzură Și Compresiune rezistent la banda de Alergare Mat Pentru a Reduce Zgomotul Și Absorbție de Șoc Echipamente Sportive Mat

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.43lei

-20%

35.55lei

Distribuiti

Informatii

Puncte: 1、Face Echipamente Durabile: Aceasta saltea poate preveni abraziunea de echipamente sportive, extinzând astfel durata de viață a echipamentelor sportive, prin prevenirea praful de pe podea si covor la intrarea pe centura si piese mecanice.

2、Proteja Etaj: durabil rogojini ajuta la protejarea podele și covoare de grele, echipamente sportive și piese mecanice.

3、mai Multe Scopuri: Potrivit pentru interior biciclete și steppere: interior perfect biciclete, biciclete fitness, aerobic, și, de asemenea, poate fi folosit ca sport obișnuite se întinde preșuri, rogojini yoga, 2 opțiuni de dimensiune pentru a alege de la, inclusiv 150*75*0.4 cm/59*29.5*0.16 în(aproximativ) și 190*75*0.4 cm/74.8*29.5*0.16 în(aproximativ).

4. Reduce Zgomotul: Ajută la prevenirea abraziune de echipamente, și de a reduce echipamente de zgomot.

5、Rezistenta la Compresiune: materialul este mat mare de spuma elastica, iar suprafața este spumat cu porți rezistente la tratament, care poate suporta greutatea de echipamente sportive.

Caracteristici:

1. Rezistenta la compresiune: materialul este mat mare de spuma elastica, iar suprafața este spumat cu abraziune-rezistent la tratament, care poate suporta greutatea de echipamente sportive.Evitați purtarea de echipamente de fitness direct pe sol.

2. Asigura Siguranta: Poate în mod corespunzător pentru a evita potențial prejudiciu cauzat de sport și de a reduce forța de a cădea și a lovit la sol.

3. Anti-alunecare: Reduce instabilitatea echipamentului din cauza vibrațiilor în timpul funcționării și pentru a evita echipamente de alunecare.

4. Absorbție de șoc: Reduce generarea de zgomot și vibrații mecanice funcționare.

5. Bună Aderență: heavy-duty material, o bună aderență la sol.

Caietul de sarcini:

Aplicație: 1. Slăbire mașină 2. Banda de alergat 3. Biciclete exercițiu 4. Diverse echipamente de fitness de 5. Saltea de Yoga

Dimensiuni(aproximativ): 150*75*0.4 cm/59*29.5*0.16 în și 190*75*0.4 cm/74.8*29.5*0.16 în

Lista De Ambalare:

1*Multifuncționale, Echipamente De Fitness Mat

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

Etichete: se potrivesc dota, fila yoga mat, vr banda de alergat, mare yoga mat, bicicleta ghidon husă, mers pe banda de alergare pliabila, mat rula, mare banda de alergat, cheia banda de alergat, multifuncțional de mare.

Fisa tehnica

Numărul De Model Perna
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 150 x75 x0.4cm,190 x75 x0.4cm
Aplicabile Echipamente De Fitness Banda de alergat

Recenzii

Scrie o recenzie

Multifunctional rezistent la Uzură Și Compresiune rezistent la banda de Alergare Mat Pentru a Reduce Zgomotul Și Absorbție de Șoc Echipamente Sportive Mat

Multifunctional rezistent la Uzură Și Compresiune rezistent la banda de Alergare Mat Pentru a Reduce Zgomotul Și Absorbție de Șoc Echipamente Sportive Mat

Produse similare: